CURSURI

Record vizitatori online - 15
IP-ul tau este: 54.163.218.81

MANAGER DE PROIECT

Asociatia DOMINOU, inmatriculata in Registrul National al Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor cu nr. 16/384/29.05.2017, organizeaza cursuri de specializare pentru :
Ocupatia: MANAGER DE PROIECT.
Cod N.C/COR: 242101.
Domeniul: Administratie si servicii publice
Descrierea ocupatiei: Ocupatia manager de proiect are in vedere toate persoanele care au responsabilitatea de a realiza si implementa proiecte la nivel operational.
Standardul ocupational manager de proiect se aplica la toate sectoarele social-economice, in care activitatile se concep si se deruleaza pe baza unor proiecte de diferite marimi si complexitati, indiferent de sursa de, beneficiar, sau organizatia care implementeaza proiectul (proiecte de dezvoltare organizationala sau locala, finantate din fonduri proprii, guvernamentale, comunitare/internationale, de tip fonduri structurale, Leonardo da Vinci, Erasmus, programe-cadru> de cercetare-dezvoltare s.a.).
Competente dobandite:
  • La punctul de lucru al asociatiei, Str. LIPSCANI, nr. 22 (Bazar Craiova), Craiova, Dolj
  • Email: asociatiadominou@yahoo.com
  • Sau completati FORMULARUL DE CONTACT ON-LINE.
  • In pretul cursului sunt incluse: prestatia lectorilor, suportul de curs, CD cu materiale pentru studiul ON-LINE, pauze de cafea, asistenta pentru elaborarea Proiectului de absolvire, certificatul de absolvire.
    Str. LIPSCANI, nr. 22 (Bazar Craiova), Craiova, Dolj.
    In urma absolvirii acestui curs se elibereaza CERTIFICATE recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.
    Inapoi la cursuri